Aşk-ı Memnu oyuncuları yıllar sonra yine bir arada

Yayınlandığı döneme damgasını vuran ve izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisi aradan uzun yıllar geçmesine rağmen tekrar bölümleriyle hala izlenme rekorları kırıyor. Dizinin başrol oyuncuları yıllar sonra yine bir arada.

Aşk-ı Memnu oyuncuları yıllar sonra yine bir arada

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre ve Hazal Kaya’nın yer aldığı sevilen dizi Aşk-ı Memnu, yayınlandığı döneme damgasını vurmuş ve hafızalara kazınmıştı. Hem oyuncu kadrosu hem de konusu izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi hala tekrar bölümleriyle izlenme rekorları kırıyor. Yıllar geçse de unutulmayanlar arasına adını yazdıran Aşk-ı Memnu dizisinde baba-kız rolünde olan Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya’dan Aşk-ı Memnu izleyicisini duygulandıran bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncular bir araya geldikleri günden bir karesini paylaştı.

ADNAN ZİYAGİL’İN KIZINI CANLANDIRMIŞTI

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncuları arasında yer almıştı. Dizide Adnan Ziyagil’in kızı Nihal Ziyagil’e hayat veren Hazal Kaya, başarılı performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Dizinin en unutulmaz karakterlerinden biri olan Nihal’in hikayesi Aşk-ı Memnu izleyicisinde derin etkiler bırakmıştı.

ask-i-memnu-oyunculari-yillar-sonra-bir-arada.jpg

YILLAR SONRA DUYGULANDIRAN KARE

Dizideki baba-kız ilişkileri çok beğenilen ve iyi bir uyum yakalayan ikiliden Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya’dan yıllar sonra izleyiciyi o yıllara götüren bir paylaşım geldi. Usta oyuncu Selçuk Yöntem, Hazla Kaya ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘Her buluşmamızda sakin çekimin ilk günü gibi’ notunu düştü. Ünlü oyuncu Hazal Kaya da bu kareyi sosyal medya hesabına ekledi ve ‘Taklım’ notunu düştü.

ask-i-memnu-oyunculari-yillar-sonra-bir-arada-001.jpg